Επτάμηνο Πρόγραμμα Προγραμματιστής και Designers/ Video Games

 

Εξειδικεύσου στον προγραμματισμό το development και τη δημιουργία παιχνιδιών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, video game consoles, tablets, smartphones και άλλες πλατφόρμες επιλέγοντας το τμήμα Προγραμματιστής και Designers/ Video Games για να δώσεις στην καριέρα σου μια νέα διάσταση!

Είναι ένα μοντέρνο επάγγελμα που αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές. Οι περισσότεροι από μας, σε ελεύθερο χρόνο, ασχολούνται με video-παιχνίδια και τα internet cafe είναι γεμάτα από «νέους» όλων των ηλικιών.

Ο Προγραμματιστής παιχνιδιών και ψυχαγωγικών εφαρμογών (Video Games), ασχολείται με τις σύγχρονες τεχνικές προγραμματισμού και σχεδίασης παιχνιδιών, και τη δημιουργία αλληλεπιδραστικών εφαρμογών.
Εξειδικεύεται στις interactive πλατφόρμες που βρίσκουν εφαρμογή στους τομείς της ψυχαγωγίας και της εκπαίδευσης. Συνδυάζει τις γνώσεις του στον προγραμματισμό με την ικανότητα και την φαντασία να δημιουργεί οπτικά και ηχητικά εφέ, τη δράση και την τεχνητή νοημοσύνη, δημιουργώντας έτσι μια συναρπαστική, δική του, πραγματικότητα.

 
«Σύμμαχοί του» στην δημιουργία είναι το διαδίκτυο (online gaming), η κινητή τηλεφωνία (Java εφαρμογές) και οι ευφυείς τεχνολογίες που όλο και αναπτύσσονται, δίνοντάς του αμέτρητες διεξόδους έκφρασης και επικοινωνίας.

 

Η διάρκεια σπουδών είναι 1 ακαδημαϊκό έτος (7 μήνες).